Hoefnagel neemt bouwbedrijf Van Gageldonk uit Dongen over

Per 1 september 2024 heeft Aannemingsbedrijf Hoefnagel het Dongense Bouwbedrijf Van Gageldonk overgenomen. Met de overname versterkt Hoefnagel haar positie in de regio op het gebied van (particuliere) woningbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Mari van Gageldonk, directeur van het familiebedrijf Van Gageldonk heeft er alle vertrouwen in dat Hoefnagel de activiteiten van het bouwbedrijf op positieve wijze voort gaat zetten.

Alexander, directeur van Aannemingsbedrijf Hoefnagel legt uit: “Met deze overname breiden wij ons team van allround bouwprofessionals uit, en vergroten we ons werkgebied naar de regio Dongen en omstreken. Mari blijft voorlopig nog volop betrokken en actief om een goede overdracht te waarborgen. We zijn dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen”.

Hoefnagel en Van Gageldonk, beiden bedrijven met zo’n 100 jaar geschiedenis, hebben veel overeenkomsten. Niet alleen op operationeel niveau, maar ook in kernwaarden en cultuur. “We spreken dezelfde taal en hadden vanaf het begin al een klik. Ik begrijp als geen ander hoe familiebedrijven werken en hoe lastig het moet zijn om een familiebedrijf los te laten. Een bedrijf dat al bestaat sinds 1917 schuif je niet zomaar aan de kant”, aldus Alexander Hoefnagel.

Voor meer informatie:

Alexander Hoefnagel Directeur/eigenaar
Aannemingsbedrijf Hoefnagel

0416-332898